Топ-100

Wiki



                                               

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Wigati iku salah siji saka sawijining tinuju ngurai Android diprodhuksi dening Samsung Electronics. Ngenalaken pisanan ing acara IFA Berlin 2011, tinuju iki wiwit dina muter ing jerman pasar ing pungkasan sasi oktober 2011, banjur ...

                                               

Bonékah

Bonékah ya iku model saka manungsa utawa kang madhu koloni saka manungsa utawa kéwan. Kerepé bonékah dianggo perhiasan kamar utawa koleksi kanggo bocah-bocah iku paling gedhé, nanging akèh-akèhé bonékah kanggo dolanan bocah cilik utamané bocah-bo ...

                                               

Pakan

Pakan punika panganan / intake kang diwenehi kanggo kéwan ingon. Istilah iki diadhopsi saka basa Jawa. Pot pinunjul sumber ènergi lan materi kanggo tuwuh lan urip jalmo urip. Dadi kang paling wigati ing pakan ya iku protéin. Pakan karo kualitas i ...

                                               

James while John had had had a better effect on the teacher

James nalika Yohanes wis efek sing luwih apik ing guru tegese: "James nalika Yohanes wis ngalami pengaruh sing luwih apik marang guru" ukara ing inggris sing digunakake kanggo nduduhake ambiguitas leksikal lan kabutuhan tandha wacan, sing dadi su ...

                                               

Bella Swan

Bella Swan, utawa jeneng jangkepé Isabella Marie Swan, protagonist saka seri Twilight Saga anggitané Stephenie Meyer. Ing seri film, Bella nggambarake dening aktris Kristen Stewart. Ing Twilight, Bella pindhah menyang omahé bapakné, ing Forks, Wa ...

                                               

Aliran Kebatinan Tak Bernama

Aliran Kebatinan Tak Edukasi lair dening Rama R. Tjokrowarsito, salah sawijine Mantra Jagawana ing Sorogo, Cepu, Kabupaten Tartamtu, Jawa Tengah. Sawise Bapak R. Tjokrowarsito seda, pinisepuh uni kaasta dening Rama M. Soeprapto, salah sawijine sa ...

                                               

Ketahanan pangan

Keamanan panganan minangka ukuran kasedhiyan saka panganan lan kemampuan individu kanggo akses. Miturut Komite Keamanan Pangan Donya, Amerika Pangan wis ditemtokake minangka saran supaya kabeh masyarakat kanggo duwe akses fisik, sosial, lan ekono ...

                                               

Hanoi Universitas of Sumber Daya lan Alam

Hanoi Universitas Sumber lan Alam, yaiku universitas umum ing Kamentrian saka Sumber daya lan Alam ing Hanoi. Universitas wis kasebut minangka salah siji saka sawijining utama universitas nasional. Gunggunge pejabat lan dosen sekolah ing taun 201 ...

                                               

Pratélan Usada Pokok Modhèl WHO

Pratélan Usada Ultimate Model saka WOH, diterbitake dening World Health Organization, isih usada-usada sing dianggep paling mempan turis aman kanggo kabutuhan paling ndhasari ing sistem kesehatan. Pratélan iki asring dicakaké ing manéka saka drag ...

                                               

Sajarah musik

Music wis ditemokaké ing saben budaya kang wis dikenal, biyen lan saiki, wara-wara tipe ing wektu lan panggonan. Amarga wong kabèh ing donya, éwoning sing paling sepi wis lan iku jinis saka music, bisa diarani yen music wis ana wiwit leluhur sadu ...

                                               

Bocah Indigo

Bocah Indigo utawa bocah nila punika sebutan digunakake kanggo njlèntrèhaké anak kang dipracaya duwe kemampuan utawa watuk tartamtu, ora umum, lan malah supranatural. pikiraken iki minangka ilmu semu kang dhedhasar gagasan Jaman Anyar ing taun 19 ...

                                               

Krishna Mihardja

Krishna Mihardja iku salah siji saka puisi Jawa kang lair ing Sidamulya, Sleman, 17 September 1957, saka pasangan Saeni Mihardja, lan Djuminten. Sukrisna Krisna Mihardja dhaup karo Sethitik Sudaryati ing September 1985. Saka dhaup karo mayoritas ...

                                               

Dhaptar sekolah menengah atas negeri ing Jawa Kulon

Pratélan dhuwur sekolah ing Jawa kulon iku salah siji saka pratélan ingkang ngandhut jeneng-jeneng saka tingkat sekolah menengah atas punika dragon bakal déné ing sektor swasta ing provinsi Jawa kulon. Pratélan sekolah menengah atos dragon ing La ...

                                               

Dhaptar sekolah menengah atas negeri ing Dhaérah Istiméwa Yogyakarta

Pratélan sekolah menengah atos dragon ing Yogyakarta iku salah siji saka pratélan ingkang ngandhut jeneng-jeneng saka tingkat sekolah menengah atas saka naga kang dumunung ing provinsi Yogyakarta. Pratélan sekolah menengah atos dragon ing khusus ...

                                               

Ujian Nasional

Ujian nasional utawa dipuncekak UN / UNAS iku sistem evaluasi standar pendidikan dhasar lan menengah karo nasional lan penting kanggo ningkataké pembangunan madhu koloni muda ilmu tingkat pendidikan antarane laladan dianakaké dening Pusat Latihan ...

                                               

Pratélaning pawiyatan luhur kadhinesan ing Indonésia

Sekolah Usaha Perikanan Secondary Lan Balung, SUPM N Balung Sulawesi kidul. Sekolah dhuwur Fishing STP, Jakarta, pemenang pemilu Jakarta. Sekolah dhuwur Fishing Bogor, STP Jurluhkan, Bogor, Jawa kulon. Sekolah Usaha Perikanan Dhuwur Negara saka K ...

                                               

Dhaptar sekolah menengah atas negeri ing Jawa Tengah

Pratélan sekolah menengah atos dragon ing Jawa Tengah iku salah siji saka pratélan ingkang ngandhut jeneng-jeneng saka tingkat sekolah menengah atas saka naga kang dumunung ing Provinsi Jawa Tengah. Pratélan sekolah menengah atos dragon ing Lalad ...

                                               

SMA Negeri 1 Blora

SMS Negeri 1 Tartamtu, minangka salah siji saka Distrik Sekolah Dhuwur sing dumunung ing kalurahan Tempelan, kacamatan Kutha Tartamtu, Distrik Tartamtu, Jawa Tengah, Indonesia. Minangka ing dhuwur sekolah lumrahé, mangsa saka pendidikan sekolah i ...

                                               

Deputi Bidang Sumber Daya Manusia lan Kabudayan

Deputi Bab Sumber daya Manungsa lan Budaya unsur implementasine saka sawetara tugas lan fungsi Badan Perencanaan Pembangunan Nasional kang dumunung ing ngandhapipun lan gadhah dianakaké jwab dhateng Kepala Ala Planning Pembangunan Nasional lan Ke ...

                                               

SMA Negeri 78 Jakarta

Kurikulum kang digunakake SMS Negeri 78 Jakarta ya iku Sistem Kredit Semester kang wiwit diujicobakake lan aplikasi wiwit 2007-2010. Kurikulum saka Cambridge University IGCSE lan Internasional A-tingkat kang digunakake ing Kelas Internasional kan ...

                                               

Muryalelana

Muryalelana iki salah siji saka sastrawan ing "penak bisa". Kabandhing karo rencang-rencang sastrawan a angkatanipun, kados Esmiet, Tamsir A. S., Susilomurti, Sudharma K. D., St. Iesmaniasita, lan sapiturutipun, wonten ing khazanah basa lan sastr ...

                                               

Koning Willem III School te Batavia

Apa Willem III Sekolah te Non abbreviated KM III Sekolah ing palafalan basa Walanda dadi Kawedri yaiku secondary pendidikan umum ing kawitan didegakepemerintah Samudra Walanda ing Tembok ing 15 September 1860. Jeneng sekolah iki dipêthik saka jen ...

                                               

Nerima, Tokyo

Ditampa y iku salah siji saka haifa srengenge katon padhang ing Tokyo, Jepang. Secara harfiah ora resmi, haifa dijenengi Kutha Ditampa. Per 1 Mei 2016, demografi iki wis cacat jiwo 721.858 wong, karo 323.296 rumah tangga lan kapadatan panduduk 15 ...

                                               

Métodhe Pendhidhikan

Cara Pendidikan,kang punika cara – cara ingkang dipun-ginakaken ing proses pendidikan ingkang saged nggayuh tujuan pendidikan wis uga. Paédahipun metode pendidikan ing ngisor iki sukses tumindak kang ndhidhik kanggo nggayuh tujuan pendidikan kant ...

                                               

Pondhok pesantrèn Tebu Ireng

Pesantren Tebu Ireng ya iku salah siji saka pondok pesantrèn kang paling gedhé ing Jombang, Jawa Timur. Pesantrèn iki diadegké dening Kiwa Hasyim Asyari nalika taun 1899. Kejaba piwulang bab agama Islam, ilmu saréngat, lan arab, memulang umum uga ...

                                               

Rumah Sakit Dokter Soetomo

Universitas Airlangga UnAir" valign="top" Rumah sakit Umum Daerah Dhokter Soetomo ya iku sawijining rumah sakit duwéke pemerintah Indonesia kang peta ing Kutha Surabaya, Jawa Timur.

                                               

Olimpiade Sains Nasional

Logo OSN|thumb|125px Olimpiade Sains Nasional ya iku ajang kompetisi ing babagan ilmu kanggo para siswa ing final SD, smp, lan sma ing Indonesia. Siswa kang ana ing Olimpiade Sains Nasional ya iku mahasiswa sing duwe lolos seleksi tingkat kabupat ...

                                               

Giorgia Meloni

Giorgia Ngisor iki politisi lan wartawan italia, pandhéganing Sedulur saka Italia, ing partai konservatif nasional ing Italia. Ing ngisor iki uga Mantra saka Muda ing pamaréntahan kang Silvio Berlusconi lan Mantra saka Italia, ing partai saka mud ...

                                               

Dhéfinisi

Ukara ya iku pranyatan sing di wenehi gambar iki ing salah siji saka tembung utawa frasa ukara bisa ngemot wedharan seni tembung siji. Ukara uga bisa dadi wujud perumusan singkat, padet, cetha, lan bener sing nemtokake "apa sabenere bab iku" kant ...

                                               

Kakulawargan

Pakumpulan Kakulawargan ditetepake dening I Ketut Sudiarsa, ing Dènpasar, Bali, ing tanggal 28 agustus taun 1980. I Ketut Sudiarsa, kajaba minangka ngedegaken saka ing pakumpulan, uga minangka panampa wu long Kakulawargan. I Ketut Sudiarsa lair i ...

                                               

Abdul Hamid

Abdul Hamid uga salah siji saka saktunggal tokoh wigati wonten ing Jawa Tengah. Iku uga pengacara ing pondok pesantrèn Ali - a, wis ngalami évolusi dadi salah siji saka saktunggal yeyasan pendidikan formal. Iku uga salah siji saka saktunggal imam ...

                                               

Nglangi wuda

Ngulangi wuda, utawa celup ceking, yaiku praktek jedhing tanpa wuda, ing banyu alam, ing blumbang, utawa ing bak panas.  Wiwit wiwitan abad kaping 20, naturist gerakan wis dikembangaké ing negara-negara kulon. Gerakan naturist ngupaya bali menya ...

                                               

Sergio Mattarella

Sergio Mattarella yaiku politikus, hakim lan presiden kapilih saka Italia. Piyambakipun dados Presiden Republik Italia kaping-12 sing diangkat ing 3 februari 2015, ngganti Giorgio Napolitano. Sadurunge, dheweke dadi anggota parlemen wiwit taun 19 ...

                                               

Boryeong

Boryeong, utawa luwih dikenal minangka Daecheon, iku sawijining kutha ing Chungcheong Kidul, Korea Selatan. Kutha iki dumunung ing pantai Segara Kuning. Ing sepur Janghang Baris, kutha marang liwat Seoul Gyeongbu Baris. Iku uga disambungake dhate ...

                                               

Sistem Distrik

Sistem distrik, ya iku minangka sistem pemilu tuwa dhéwé lan dhedhasar kesatuan géografis, kesatuan gegografis wis salah siji wakil ing parlemen. Sistem haifa asring dianggo ing tatanan saka naga kang wis sistem dwi partai, kaya ing Inggris uga b ...

                                               

Topitoga

Topitoga ya iku sawijining situs web website kang nduweni layanan jaringan sosial lan forum kanggo diskusi lan saperangan event kanggo pelajar lan mahasiswa, saéngga pengguna bisa tahan kanggo kawruh ngelmu lan kawruh umum. Rilis wu September 201 ...

                                               

Dhaptar paguron dhuwur negri ing Kalimantan Wétan

Ing ngisor iki dhaptar paguron dhuwur dragon ing Kalimantan Timur, ngisor pangelolaan Mentri Pendidikan lan Budaya Indonesia. Ing pratélan iki ora kalebu paguron dhuwur kaagamaan sing ana ing pangelolaan Kementerian Agama lan paguron dhuwur kadin ...

                                               

Nezatullah Ramadhan

Nezatullah Ramadhan, yaiku sing diadegaké ing Madegé Nara Profesional. Dina-dina kang biasa diundang Neza. Neza iku lulusan Politèknik Negeri Jakarta kang jurusan Teknik Mesin. Liwat daur ulang sampah, Madegé Nara Kreatif kelas mbukak pakèt sinau ...

                                               

Pacul

Pacul kalebu salah siji saka tradisional piranti kang digunakake ing tetanèn. Pacul minangka ngedhuk lemah, kanggo ngresiki lemah saka suket utawa kanggo ngratakaké lemah. Pacul isih digunakake nganti jaman saiki, nanging kanggo ngolah lemah kang ...

                                               

Palmier

A palmier, kuping babi iku, jantung sawit, utawa kuping gajah perancis jajanan ing lontar sing wangun saka godhong utawa wangun saka kupu-kupu, kadhangkala disebut-godhong palem, coeur de France, jantung saka Prancis, kadhangkala shoes, utawa koc ...

                                               

Hello Kitty

Ing alam donya Hello Kitty lair ing Jepang ing taun 1974, nalika sawijining perusahaan ing Tokyo, ya iku perusaahn c Sanrio njaluk désainer Ikuko Shimizu kanggo pengalaman karakter kartun kang bisa disenengi bocah-bocah wadon teen. Sanrio sadurun ...

                                               

Jagung lekuk

Jagung Pesok Zea mays var. Indentata minangka tetanduran taunan sing umure maneh saka mandhek, padha karo macem-macem jinis tanduran Zea liyane. Sing umume tuwuh munggah menyang dhuwur saka 2-3 meter 6-9 kaki, umume Zea biasane tuwuh karo gagang ...

                                               

Simipour

Simipour, ing Jepang disebut Hiyakkie, iku spesies Pokémon wonten jinis banyu ning Pokémon saka Nintendo lan Game Freak. Digawe dening Ken Sugimori, Simipour pisanan muncul ing dolanan ing pok & eacute; mon Ireng lan Putih lan bacutan sakterusé. ...

                                               

Adhonan gorèng

Giliran goreng minangka panganan Amérika Lor sing gegandhengan karo panganan ing papan njaba ing karnaval, taman hiburan, pameran, rodeos, lan resor pinggir segara. "Giliran goreng" minangka jeneng sing diwènèhaké kanggo macem-macem saka roti gor ...

                                               

Berner piring

Berner Platte yaiku panganan daging tradisional Bernese masakan ing Swiss. Iki kalebu macem-macem jinis-jinis saka meat lan sosis kayata daging babi lan daging sapi asap, weteng daging babi, sosis, daging babi lan daging babi kuping utawa buntut ...

                                               

Iman

Iman miturut etimologi tegesipun pracaya ing. Tembung iman dijikuk saka kriyo aamana -- yukminu tegesipun rasa seneng utawa benerake. Miturut Mahatma Gandhi, tanpa pandonga, aku ngirim wis lunatic dawa ago kang tegese ora amarga saka iman, wis su ...

                                               

Parlemèn Éropah

Panguwasa saka Éropah iku sawijining organ parlementèr Uni Éropah sing anggota pilihan. Bebarengan karo rata-Rata Uni Eropah lan Komisi Eropah, agensi, iki implementasine saka fungsi législatif UE. Panguwasa saka anggota iki sing 751, sing dadi t ...

                                               

Luwing

Sing, kluwing utawa millipede ya iku artropoda kang wis rong pasangan saka sikil saben babagan, nanging ing babagan sepisanan kang manggon konco ing sirah lan 2 gedhe-gedhe sawise sing mung nduweni sikil kang total saka siji. Sing ora nggunakake ...

                                               

Daging domba

Dagang rock meat sing diprodhuksi saka rock sing wis ternak. tembung lamb kasebut nuduhake rock sing wis ora wis umur setaun, yaiku jinis rock sing paling populer. Nalika term hogget nuduhake rock luwih saka 1 taun, déné term mutton nuduhake rock ...

                                               

Batchoy

Batchoy, racake umum ditulis batsoy, yaiku sawijining sub mili sing digawe karo daging babi jeroan, ulig daging babi, kaldhu pitik, daging sapi loin babak lan mie. Asal-usul bisa Yam kaphrao kanggo distrik saka La Paz, Kutha of Langkawi ing Filip ...

Users also searched:

limited, sea limited, company, region, компания, garena, компании, дочерние, sea company, sea region, seamoney, sea limited компания, sea garena, sea limited дочерние компании, indihome, Home, home,

...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →